Samhällsvetenskapliga fakulteten

Att se och möta killar och transpersoner med erfarenhet av sex mot ersättning

• Datum: 2017-11-23 kl 09:00 12:00
  • Plats: Värnamo
  • Arrangör: Länsstyrelsen i Jönköpings län och Region Jönköping
  • Kontaktperson: Madeleine Söderberg
  • Utbildning

Välkommen till en utbildningsdag om hur du som yrkesverksam eller ideellt engagerad kan se, möta och ge stöd till ciskillar och transpersoner med erfarenhet av sex mot ersättning.

Sex mot ersättning förknippas främst med cistjejer och -kvinnor. Bristande kunskap och normer kring kön, könsidentitet, maskulinitet och sexuell läggning gör att ciskillar och transpersoner med erfarenhet av sex mot ersättning riskerar att osynliggöras.

Utbildningen bygger på Länsstyrelsen i Jönköpings nya utbildningsmaterial, "Jag vill inte tystas längre", som publiceras i oktober 2017. Innehållet är även relevant för möten med alla unga med denna erfarenhet. Arrangörer är Länsstyrelsen i Jönköping län och Region Jönköpings län.

Mer information och anmälan