Samhällsvetenskapliga fakulteten

Konferens om utbildningsutvärderingar vid UU

• Datum: 2017-12-08 kl 09:00 15:00
  • Plats: Engelska parken
  • Föreläsare: Vid konferensen redovisas resultat och erfarenheter från de utbildningsutvärderingar som ingår i pilotomgången av UU:s modell för utbildningsutvärderingar.
  • Webbsida
  • Arrangör: Avdelningen för kvalitetsutveckling
  • Kontaktperson: Maria Wolters
  • Konferens

Onsdag 15 november är sista dagen att anmäla sig till universitetets första konferens om utbildningsutvärderingar. Missa inte din chans att delta!

Hur gör vi utbildningsutvärderingar som blir så kvalitetsdrivande och meningsfulla som möjligt? Ta del av pilotomgångens erfarenheter.

Låt dig inspireras och diskutera med kollegor under fika, lunch och eftermiddagens sessioner!

Syftet med konferensen är att inspirera, sprida resultat och erfarenheter av genomförda utbildningsutvärderingar inom universitetet och stimulera kollegialt utbyte till gagn för arbetet med att upprätthålla och utveckla utbildningarnas kvalitet.

Anmäl dig till konferensen (senast 15 november)

Konferens om utbildningsutvärderingar vid UU