Samhällsvetenskapliga fakulteten

Framtidens lärmiljöer

• Datum: 2017-11-08 kl 12:30 14:00
  • Plats: Laborativa lärosalen (10:203), campus Blåsenhus, von Kraemers allé 1A
  • Föreläsare: Susanne Malmgren, Akademiska Hus; Annika Sundås Larsson, Byggnadsavdelningen; Felix Ho, Institutionen för immunologi, genetik och patologi och Emil Lundell, IT-avdelningen
  • Webbsida
  • Arrangör: Enheten för användarstöd och e-lärande
  • Kontaktperson: Pernilla Nordelind
  • Telefon: 070 4250140

Lunchseminarium. Anmäl dig senast onsdagen innan lunchseminariet äger rum. Alla seminarier är kostnadsfria och sänds via videokonferens till campus Gotland. Lunchsmörgås ingår.
Välkommen!

Vi har bjudit in Akademiska Hus som presenterar sina resultat från en omfattande omvärldsanalys om digitala trender och hur dessa kan påverka svenska kunskapsmiljöer. Under seminariet deltar också Byggnadsavdelningen för att berätta om hur digitaliseringen påverkar planerna för Uppsala universitets lärmiljöer.