Samhällsvetenskapliga fakulteten

Åttiosex röster, ett dygn på Kvinnofridslinjen

• Datum: 2017-11-25 kl 12:00 14:00
  • Plats: Uppsala stadsteatern, lokal: Intiman Kungsgatan 53, Uppsala
  • Föreläsare: Inleder gör teaterchef Petra Brylander och Gun Heimer, chef för NCK. Rektor Eva Åkesson, Uppsala universitet, avslutar. Teaterchef Petra Brylander och skådespelare Mikaela Ramel läser ur boken Åttiosex röster, ett dygn på Kvinnofridslinjen.
  • Arrangör: Ett samarbete mellan Nationellt centrum för kvinnofrid vid Uppsala universitet och Uppsala stadsteater
  • Kontaktperson: Gisella Bengtsson
  • Telefon: 070-4250608
  • Kulturevenemang

Redan första dagen Kvinnofridslinjen var öppen började telefonerna ringa. I dag, tio år senare, har stödtelefonen besvarat mer än en kvarts miljon samtal. Det är nu dags att lyfta fram vad kvinnorna har att säga.

Lördag 25 november är FN:s internationella dag mot våld mot kvinnor. Det uppmärksammar Uppsala stadsteater tillsammans med Nationellt centrum för kvinnofrid vid Uppsala universitet i ett lunchprogram som lyfter ett stort samhällsproblem

Biljettpris: 150 kr. I priset ingår lunch.
Köp biljett via följande länk:

Föredrar du vegetariskt eller är du allergisk – kontakta Teaterbaren info@teaterbarenuppsala.se så ordnar de ett alternativ som passar.

Intiman
Premiär: Ges endast en gång: 25 november kl 12.00
Längd: 2 timmar inkl lunch

Ett samarbete mellan Uppsala stadsteater och Nationellt centrum för kvinnofrid vid Uppsala universitet.