Samhällsvetenskapliga fakulteten

Celsius-Linné 2018

• Datum: 2018-02-08 kl 09:15 17:00
  • Plats: Ångströmlaboratoriet Polhemssalen
  • Föreläsare: Natalie Batalha, NASA och Professor Aviv Regev, MIT och Broad Institute.
  • Webbsida
  • Arrangör: Celsius-Linné kommittén
  • Kontaktperson: Professor Hemin Koyi
  • Telefon: 018-471 2563
  • Föreläsning

Varje år sedan 1991 anordnas föreläsningar till minne av Anders Celsius och Carl von Linné. Detta år har vi äran att få lyssna till Astrofysiker Natlie Bathala och Professor Aviv Regev.

Kl 09.15 Celsius föreläsning: Astrofysikern Natalie Bathala, NASA Ames Research Center, USA. Exoplanet Frontiers: Kepler & the Search for Life Beyond Earth

Kl 10.30, Linné föreläsning: Professor Aviv Regev, MIT och Broad Institute USA. Using experimental and computational approaches to decipher cellular identity and regulation

På eftermiddagen samma dag arrangeras ett Celsius-Linné symposium där ni får möjlighet att lyssna till föreläsare från bland annat UU och KI med angränsande ämnesområden som Celsius-Linné föreläsningarna. Symposiet äger rum i Polhemsalen mellan kl. 14.00-17.00.

Varmt välkomna!