Samhällsvetenskapliga fakulteten

• Arrangör: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Kontaktperson: Per Erixon
  • Utställning, Kulturevenemang

Tio fotografer som har deltagit i de linneanska trädgårdarnas fototävling på temat "pollinera mera" representeras med tre bilder var i sensommarens fina fotoutställning på Linnés Hammarby. Under utställningstiden kan besökarna rösta på sin favoritbild.

Med utställningen vill vi öka intresset för bin, humlor och andra viktiga medarbetare i våra trädgårdar.

Öppetttider

14 juli – 30 september

Juli och augusti tisdag-söndag kl. 11-17.

September fredag-söndag kl. 11-17.

Entréavgift 80 kr. Fri entré för barn under 18 år samt för anställda och studenter vid Uppsala universitet.

Instruktioner till fotografer

Under vår och försommar har vi ordnat en fototävling på temat ”Pollinera mera”.

Av de femtiotal deltagare om har skickat in bilder har vi valt ut tio fotografer som får ställa ut tre fotografier var i östra flygeln på Linnés Hammarby.

Uppsala linneanska trädgårdar har producerat utställningen (utskrift, enkel inramning, hängning). Medverkande fotografer kommer attefter utställningens slut fritt då disponera tavlorna.

Under utställningsperioden pågår också en omröstning om "bästa bild" bland besökarna.

Surrande parker och trädgårdar