Sista ansökningsdag MFS via SLU

Vill du samla material till ditt examensarbete i ett låg- eller medelinkomstland? Sök till Minor Field Studies programmet och få 27 000 kr för att genomföra ditt fältarbete!

Ansökningstiden förlängd! Ansökan ska skickas in via e-post till Mobilitet@slu.se senast den 15 maj 2018.

MFS-studien ska genomföras under sommar/hösten 2018. Fältstudien ska äga rum i minst 8 veckor och hemkomst till Sverige måste ske senast sista januari 2019.  Beslut annonseras i slutet av maj.

SLU kommer att erbjuda ytterligare ett ansökningstillfälle i september 2018 för MFS-stipendier som kan användas under våren/sommar 2019 (från första januari 2019 fram till augusti 2019). Sista ansökningsdag blir den 15 september 2018.  Ansökningsomgången öppnar i augusti och beslut annonseras i början av oktober.  Mer information publiceras under sommaren.

Om du redan är säker på att du vill göra MFS under våren 2019, kan du söka till deadline 15 maj eller vänta till ansökningstillfället i september, det är upp till dig.

För mer information eller för att skicka in en ansökan, vänligen kontakta Mobilitet@slu.seAnsökningar tas emot endast via e-post.

Vänligen kom till MFS infomötet den 25 april om du har frågor om programmet:

Var: Lärosal L, Undervisningshus (Ultuna).  För de som befinner sig på andra campusorter kommer vi att ha live stream, anslut dig via länken nedan.

När: Onsdag, 25 April 2018, kl. 16:00-17:30

Länk till videokonferens:     View the live stream / recording

Vi kommer att bjuda in tidigare MFS-studenter att prata om sina erfarenheter och historier. Du har möjligheten att lyfta frågor direkt till MFS-alumn.  Alla är välkomna!

**Mötet hålls på engelska**

Läs mer om MFS programmet här.