Lärarcafé - Mitt första år som lärare

Lärarcafé är en mötesplats där yrkesverksamma lärare träffar lärarstudenter från de olika lärarprogrammen. Varje Lärarcafé inleds med en kort föreläsning (30 min). Därefter minglar och diskuterar vi och det bjuds på kaffe och tilltugg.

Årets sista Lärarcafé ser lite annorlunda ut – vi byter ut föreläsaren mot en panel bestående av nybakade lärare från förskolan, grundskolan och gymnasiet. De är på plats för att berätta om hur de har upplevt sina första månader ute i arbetslivet. Vilka har varit de största utmaningarna? De stora överraskningarna? Finns det glapp mellan lärarutbildningen och jobbet i skolan/förskolan? Vad har varit roligast?

Samtalet modereras av Frida Ahlsved Tidén, ordförande i Sektion Lära.

Gilla Lärarcafé på Facebook och få löpande information om alla kommande evenemang!