Bör naturen också ha rättigheter i människans tidsålder?

• Plats: Uppsala Stadsbibliotek, Svartbäcksgatan 17 sal Malla
  • Föreläsare: Pella Thiel
  • Webbsida
  • Arrangör: Framtidsakademin: Folkuniversitetet, CEMUS vid Uppsala universitet och SLU, Uppsala Stadsbibliotek
  • Kontaktperson: Lovisa Håkansson
  • Föreläsning

Pella Thiel, ekolog och engagerad i nätverket Naturens rättigheter i Sverige, föreläser om möjligheten att ge naturen juridiska rättigheter och vad det skulle innebära för människans sätt att relatera till andra arter och livet som helhet.

Välkommen till en öppen och kostnadsfri föreläsning på Uppsala Stadsbibliotek! Först-till-kvarn gäller då antalet platser är begränsat.

Pella Thiel arbetar med förändringsprocesser, ledarskapsutveckling och kommunikation, med ett särskilt intresse för idéer som påverkar hur vi ser på oss själva och världen.

Framtidsakademin är ett samarbete mellan Folkuniversitetet och CEMUS och arrangeras tillsammans med Stadsbiblioteket i Uppsala. Verksamheten finansieras med stöd från Folkuniversitetsföreningen.