Informationsmöte om höstens lärarutbildningar på Campus Gotland

• Plats: Campus Gotland Sal D24
  • Arrangör: Institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier, Campus Gotland
  • Kontaktperson: Stellan Sundh

Är du intresserad av att utbilda dig till förskollärare eller grundskollärare?

Då är du varmt välkommen till ett informationsmöte där lärare och studenter berättar om våra olika lärarutbildningar:

Förskollärarprogrammet

Grundlärarprogrammet förskoleklass - åk 3

Grundlärarprogrammet åk 4 - åk 6

Under kvällen kan du också disku­tera behörighet och ansökan med en av våra studievägledare.

Är du intresserad av något av de två grundlärarprogrammen får du också information om Region Gotlands nya satsning på så kallade läraraspiranter - dvs att du har möjligheten att jobba (med lön) på en av våra partnerskolor på Gotland en dag i veckan under utbildningen.

Vi träffas klockan 18.00 i receptionen på universitetet, som du hittar genom att gå in via huvudentrén på Cramérgatan 3. Om du känner till våra lokaler kan du också välja att gå direkt till sal D24 i D-huset.

Ingen föranmälan krävs men berätta gärna att du kommer genom att klicka "Kommer" i vårt Facebook-evenemang!

Välkommen!

Ps. läs mer om lärarprogrammen vid Campus Gotland: www.cg.uu.se/bli_larare