Svenska Litteratursällskapets årsmöte 2019

• Plats: Engelska parken - Geijersalen (Eng6-1023)
  • Arrangör: Svenska litteratursällskapet och Litteraturvetenskapliga institutionen
  • Kontaktperson: Jon Viklund
  • Sammanträde

Gästföreläsare – Johan Svedjedal

Svenska Litteratursällskapet hälsar alla hjärtligt välkomna på årsmöte torsdagen den 14 mars 2019, i Geijersalen, Engelska parken, Humanistiskt centrum, kl. 16.15.

Arrangemanget genomförs i samarbete med Litteraturvetenskapliga institutionen och är öppet för alla intresserade. Efter föreläsningen följer middag på restaurang Basilico, Svartbäcksgatan 24, till det subventionerade priset 150 kr; 50 kr för doktorander och studenter. I priset ingår varmrätt och dessert; var och en bekostar själv dryck. Anmälan till middagen görs senast måndagen den 11 mars till info@svelitt.se och avgiften betalas in på sällskapets plusgirokonto (53 67-8).

Läs inbjudan och om årsvavgiften i den bifogade kallelsen nedan.

Välkomna!

Gästföreläsning
Johan Svedjedal: "En lösdrivare till sjöss. Harry Martinsons Resor utan mål och Kap Farväl!"

Ytterligare information

Svenska Litteratursällskapets årsmöte 2019