Höstlovskul: digital tipspromenad i tropikerna

• Date:
  • Location: Botaniska trädgården Botaniska trädgården Tropiska växthuset, Villavägen 8
  • Website
  • Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Contact person: Lotta S Saetre
  • Kulturevenemang, Konsert

Gå på digital tipspromenad i Tropiska växthuset. Fota av kartan och leta upp några av våra ätliga och giftiga växter. Använd ögonen och fantasin för att svara på frågorna i vår höstlovs-kahoot. Öppet även lör–sön kl. 12–15.

Det finns wifi i växthuset, men du behöver ha med egen telefon. Du kan ladda ner en app för Kahoot! i förväg, men det går lika bra att spela direkt i webbläsaren.

Passa gärna på att se vår utställning av pumpa i tomathuset också.

Entréavgift Tropiska växthuset 50 kr/vuxen. Fri entré för barn under 18 år samt för anställda och studenter vid Uppsala universitet.

För att undvika trängsel tillåter vi bara att 30 personer vistas samtidigt i växthuset. Vid kö och vid trängsel i entéhallen ber vi er vänta utanför. Barnvagnsparkering finns i tält utanför växthuset.

Under väntetiden kan vi också rekommendera ett besök på Evolutionsmuseet. De har öppet tisdag–söndag kl. 12–16.