Kvällsmys med Victoria

• Arrangör: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Kontaktperson: Lotta Saetre
  • Temadag, Kulturevenemang

Upplev skymningen i Tropiska växthuset. Njut av grönskan och värmen. Med lite tur får du se jättenäckros och pitahaya i blom. De slår ut i skymningen, men inte varje kväll. För blomningsstatus se Facebook/uppsalalinneanska.
Kvällsöppet torsdag–lördag kl. 18–21. Pågrund av rådande pandemi måste du boka sitt besök i förväg via bokning@botan.uu.se.

På grund av rådande pandemi tillåts endast 30 personer att vistas samtidigt i Tropiska växthuset. Du måste därför boka plats till evenemanget Kvällsmys med Victoria i förväg, via bokning@botan.uu.se. Bokningsbara tider är torsdag 13/8 kl. 18.00, kl. 19.00 och kl. 20.00; fredag 14/8 kl. 18.00, kl. 19.00 och kl. 20.00 samt lördag 15/8 kl. 18.00, kl. 19.00 och kl. 20.00.  Ange önskat datum och tid samt antal personer (barn respektive vuxna) och dina kontaktuppgifter vid bokning.

Entréavgift vuxna 50 kr. Barn under 18 år fri entré. Betalning ska ske i förväg. Vi skickar instruktioner om hur du betalar din biljett via mail.

Kvällsmys med Victoria