VAD HÄNDER I CHILE? ¿QUÉ ESTÁ PASANDO EN CHILE?

• Plats: Engelska parken Sal 22-1017, Engelska parken.
  • Föreläsare: Los académicos de la Universidad de Chile Alejandra Bottinelli, Salvador Millaleo e Inta Rivas, reflexionan sobre temas actuales como movilización social y represión estatal, Derechos Humanos y Asamblea Constituyente Plurinacional.
  • Webbsida
  • Arrangör: Centrum för Mångvetenskaplig Forskning om Rasism (CEMFOR)
  • Kontaktperson: Jeannette Escanilla

Samtal
Cemfor gästas av akademikerna vid Universidad de Chilee Alejandra Bottinelli, Salvador Millaleo och Inta Rivas, som reflekterar över aktuella frågor som social mobilisering och statlig förtryck, mänskliga rättigheter samt multinationell och konstitutionell församling.

Samtalet kommer att vara på spanska.

Conversatorio:
Los académicos de la Universidad de Chile Alejandra BottinelliSalvador Millaleo e Inta Rivas, reflexionan sobre temas actuales como movilización social y represión estatal, Derechos Humanos y Asamblea Constituyente Plurinacional.

El conversatorio será en español.

Bienvenides! Välkommen!

VAD HÄNDER I CHILE? ¿QUÉ ESTÁ PASANDO EN CHILE?