Lunchseminarium om kommande utlysningar för startup-företag

• Plats: Dag Hammarskjölds väg 38 i Uppsala Science Park Hus Hubben, rum 7
  • Föreläsare: Elisabet Gullberg and Nhils Forslund, Uppsala University Innovation
  • Webbsida
  • Arrangör: Uppsala universitet Innovation
  • Kontaktperson: Elisabet Gullberg

Är du forskare eller student som startat företag? Behöver du finansiering till ditt företag för att verifiera och utveckla affärsidén? Uppsala universitet Innovation bjuder in till ett informationsmöte om kommande utlysningar, som till exempel Vinnovas Innovativa startups och EIT Health Headstart-program.

Förutom att presentera de olika finansieringsmöjligheterna och hur du ansöker, kommer vi att berätta om det stöd som vi kan ge med ansökan och därefter. Vårt mål är enkelt: att hjälpa universitetsbaserade startups att maximera sin chans till finansiering och fortsatta framsteg mot marknaden.

Vi välkomnar även startup-bolag med koppling till våra samarbetspartners Uppsala Innovation Centre (UIC) och Drivhuset.

Vi bjuder på lättare lunch från 11.45.

Anmäl dig här.

Vi behöver din anmälan senast den 8 januari.  Varmt välkommen!

Här finns länkar till mer information om de aktuella utlysningarna:

Innovativa startups, steg 1

EIT Health Headstart-program