Världens viktigaste möte

• Plats: Botaniska trädgården
  • Arrangör: Teater Prego, Uppsala Universitet, Gottsunda Dans & Teater, i samarbete med Uppsala Stadsteater, Östfronten
  • Kontaktperson: Mats Block
  • Skolaktivitet, Kulturevenemang

Världens viktigaste möte är en interaktiv föreställning för barn 6–7 år. I denna version av föreställningen sitter barnen i sitt eget klassrum och har kontakt med skådespelarna och får vara med och påverka föreställningen direkt när den händer.

Föreställningen ges av Uppsala stadsteater klockan 9.30 och 12.30.

Ett annorlinda scenrum

Med både Linnésalen i Botaniska trädgården och det digitala rummet som spelplats vill vi skapa en scenkonstupplevelse som är något annat än när du ser den i teatersalongen.

Evenemanget spelas inte in och kommer inte att kunna spelas upp i efterhand, det är ett unikt möte som sker i det ögonblicket mellan skådespelare och publik.

Upplev ett livesänt evenemang av Teater Prego i samarbete med Uppsala Universitet, Gottsunda Dans & Teater, Uppsala Stadsteater och Östfronten.

Länk till sändningen --> www.scenstrom.se

Föreställningen är framtagen av teaterns dramapedagoger för barn & unga, Maria Trost och Sara Waller. På scen: Maria Trost, Inana Selenius, Katarina Bohm