Kvartssamtal med UU Innovation på Zoom: Innovationer för samhällsbehov

• Plats: Online via Zoom och Instagram
  • Föreläsare: Gäst: Karl Johan Bonnedahl, docent vid Handelshögskolan vid Umeå universitet.
  • Webbsida
  • Arrangör: UU Innovation
  • Kontaktperson: Sara Gredemark

Kvartssamtal med UU Innovation gästas idag av Karl Johan Bonnedahl som forskar om hållbarhet, ekonomi och samhällsomställning. Han studerar bland annat hur social innovation kan användas för att hantera hållbarhetsutmaningar. Vilka samhällsbehov kan inte alltid tillfredsställas med marknadslösningar?

Klicka på länken för att delta på Zoom

Kvartssamtalen sänds även live på UU Innovations Instagram där du också kan se samtalen i efterhand.

Vi kommer att ta upp lyssnarfrågor i varje kvartssamtal så välkommen med dina frågor, tips och funderingar till kvartssamtal-uuinnovation@uu.se.

Om Kvartssamtal med UU Innovation

Varje helgfri tisdag och torsdag, kl. 8.30 under maj och juni bjuder UU Innovation in till öppna kvartssamtal via Zoom. Vi kommer att vrida och vända på frågeställningar kopplade till samverkansuppgiften, nyttiggörande av akademisk forskning, bilden av innovation och innovatörer.

Ambitionen är inte att komma med slutgiltiga svar utan att väcka intresse och dialog kring dessa frågor. Det finns även ett behov av att bredda bilden av vad nyttiggörande kan vara, hur det kan göras, av vem och inte minst varför.

Kvartssamtalen ges på svenska men det går utmärkt att ställa frågor på engelska.

Välkommen till kvartssamtal!

Kvartssamtal med UU Innovation på Zoom: Innovationer för samhällsbehov