Tvärvetenskapliga perspektiv på prostataforskning

• Plats: Zoom (kontakta Erika Sigvardsdotter för anmälan och länk)
  • Webbsida
  • Arrangör: Centrum för medicinsk humaniora och samhällsvetenskap och Institutionen för idé- och lärdomshistoria
  • Kontaktperson: Erika Sigvardsdotter

MEDHUM-seminariet

CMHS bjuder in till digitalt MEDHUM-seminarium med titeln ”Tvärvetenskapliga perspektiv på prostataforskning”. Ericka Johnson, professor vid Tema Genus, Linköpings universitet, kommer att presentera sin bok A Cultural Biography of the Prostate (MIT Press, 2021) i presentationen ”Medicinsk humaniora och… prostatan?”. Erik Sagen, institutionen för kliniska vetenskaper, Göteborgs universitet, Uddevalla sjukhus, presenterar sin avhandling Transurethral resection of the prostate: studies on efficacy, morbidity and costs (2020).

Seminariet äger rum i Zoom. Anmäl dig till erika.sigvardsdotter@idehist.uu.se för att få zoom-länk till seminariet, gärna innan den 16 mars.