Konferens om utbildningsutvärderingar

Anmäl dig till Uppsala universitets interna årliga konferens om utbildningsutvärderingar senast den 17 mars. Syftet är att inspirera, sprida resultat och erfarenheter av utbildningsutvärderingar inom universitetet och stimulera kollegiala diskussioner över områdes- och fakultetsgränser till gagn för utbildningarnas kvalitet.

Vid konferensen ges tillfälle att ta del av resultat och erfarenheter av 2020 och 2021 års utbildningsutvärderingar samt sessioner med anknytning till aktuella teman. Konferensen ges i huvudsak på svenska men vissa sessioner ges på engelska.

Välkommen med din anmälan! Anmälan är öppen och ett preliminärt program finns nu på konferenssidan i MP. Sista anmälningsdag är torsdag 17 mars 2022.